Réservation
 

Video van Camping Quiberon Bay

Bewonder de baai van Quiberon La Sublime

Intensief leven in Quiberon Bay La Sublime

Uitvaren in de Quiberon-baai La Sublime

Loslaten in Quiberon Bay La Sublime

Als u uw vakantie op de camping *** La Croix Villieu in Morbihan in Zuid-Bretagne boekt, verblijft u aan de poorten van de baai van Quiberon, een van de mooiste baaien ter wereld. Erdeven, Plouharnel, Carnac, Quiberon, Saint-Pierre-de-Quiberon, La Trinité sur Mer of Belle-Ile-en-Mer...ontdek een bevoorrechte bestemming om culturele activiteiten te combineren met sportieve ontspanning aan zee en toerisme aan zee.

Stranden en watersporten


In het oosten rolt de baai van Quiberon zijn lange lint van fijn zand af tot grote vreugde van de zwemliefhebbers: het strand van Conguel in Quiberon, het strand van Légenèse in Carnac of het strand van Kervillen in La Trinité-sur-Mer. De sportievelingen zullen veel plezier hebben en zullen alle vrije tijd hebben om hun favoriete watersport te beoefenen: zeilen (catamaran, rubberboot, optimist...), stand up paddle, zeekajakken, windsurfen, jet-skiën... Tussen Carnac en Quiberon staat Plouharnel bekend om zijn surf-, kitesurf- en zandzeilspots.

De wilde kust van Quiberon


In het westen wordt de ruige kustlijn van Quiberon gedomineerd door hoge, winderige, met golven bedekte kliffen. Tussen het Château Turpault en de Pointe du Percho, onthult de wilde kust grandioze panorama's die wandelaars, natuurliefhebbers en surfers aantrekken op zoek naar golven en ontsnappen. Plaatsen die je niet mag missen? Port-Bara in Saint-Pierre Quiberon en de Port-Blanc-boog in Pointe du Percho.

Laad uw batterijen op bij de zee


Profiteer van uw kampeervakantie in de buurt van Quiberon met een tussenstop in La Trinité-sur-Mer. Naast de jachthaven die goed bekend staat bij jachten en schippers uit de hele wereld, heeft La Trinité-sur-Mer een rijk gebouwd erfgoed dat wacht om ontdekt te worden: steenhopen, kerken, kapellen, washuizen, fonteinen, zoutgraanzolders...
Ontdek bij de ingang van het schiereiland Quiberon de Grand site de France van de "Dunes sauvages de Gâvres à Quiberon". Maak van de gelegenheid gebruik om een omweg te maken door de Ria d'Étel. Aan de monding van de rivier biedt de Ria d'Étel een indrukwekkend schouwspel, dat van een grote golf die zich vormt op het ontmoetingspunt van het getij en de loop van de rivier.
Tussen Plouharnel en Quiberon zal de Penthièvre greenway de fietsliefhebbers in vervoering brengen! Wanneer u aankomt in Quiberon, trakteer uzelf dan op een dag van ontspanning en welzijn in een thalasso of geniet van de terrassen aan zee die de kleine haven van Portivy in Saint-Pierre Quiberon verlevendigen.

De eilanden van de baai van Quiberon


Maakt de zeelucht je verlangen naar de open zee? Als dat zo is, ga dan naar Belle-Île-en-Mer, Houat en Hoëdic, op minder dan een uur varen van Le Quiberon. Een verandering van omgeving gegarandeerd!

Een wandeling tussen de menhirs van Carnac

Tijdens uw verblijf op de camping in de baai van Quiberon zullen de beroemde Carnac menhirs ongetwijfeld deel uitmaken van uw vakantieprogramma. Meer dan 3.000 menhirs staan in één rij over bijna 4 kilometer! De Tumulus Saint Michel in Carnac, de megalithische site van Kerzerho en de Menhir van Beg Er Goh Lannec in Quiberon moeten ook in uw logboek worden opgenomen.

Om te lezen op de blog van de camping: "Een dag op het schiereiland Quiberon: wat te zien en te doen".

 
Camping Morbihan
Beoordelingen van gebruikers
KlantenbeoordelingenGuest Suite
 
Surfen
Weer in erdeven