Réservation
 

Ria d'Etel

Welkom in de Ria d'Étel, van de bar tot de bodem van de rivier, de Ria d'Étel, is niets anders dan betovering. Kom en ontdek in alle seizoenen het meest geheime van de kleine binnenzeeën.

Fijne zandstranden, discrete kreken waar enkele van de tonijnboten die de rijkdom van deze hoek van Zuid-Bretagne voor altijd hebben laten slapen.

Eilanden die toevluchtsoorden zijn voor zeevogels, mysterieuze bossen, voedzame oesterbanken waar vlezige schelpdieren, vol met mariene smaken, gedijen.

Liefhebbers van zeilen en kanoën, de Ria d'Étel biedt een grote open ruimte op open zee. De stranden en duinen zullen de weg wijzen voor degenen die liever genieten van het plezier van luieren en zwemmen.

In de bocht van de gemarkeerde paden, om te voet of op de fiets te worden verkend, ontdekt u calvariëen en kapellen, een erfgoed dat u vele mooie legendes zal vertellen.

Terwijl de Ria authentiek blijft, biedt het een breed scala aan sportieve en culturele activiteiten. Kom bij ons langs, u zult een onvergetelijke vakantie doorbrengen!

 
Camping Morbihan
Beoordelingen van gebruikers
KlantenbeoordelingenGuest Suite
 
Surfen
Weer in erdeven