Réservation
 

Kamperen in Erdeven

Welkom in Erdeven, 300 hectare beschermde duinen en 8 km kustlijn. Hoogtepunt van het megalithisme, de gemeente is rijk aan hunebedden en menhirs, het is de belangrijkste megalithische site in Bretagne na Carnac.

De reuzen van Kerzerho, de dolmens van Mané-Bras, de stoel van César, de dolmen van Mané-croc'h, de dolmen van Crucuno, de vierhoek van Crucuno maken deel uit van de megalieten van Erdeven die in 1862 als historisch monument werden geklasseerd.

Het kasteel van Keravéon, groot seignioriaal domein, biedt u het bezoek aan zijn park aan: gezondheidscursus, botanische cursus, speelplaatsen voor kinderen.

In het achterland zijn veel calvariëteiten en oude kapellen. Niet te missen: het landhuis van Kercadio en de molen van Narbon. 80 km aan wandel- en fietspaden strekken zich uit langs de kust en laten u in alle rust kennismaken met Erdeven en de rijkdom van het erfgoed.

Erdeven heeft 3 prachtige stranden: Kerhillio strand, Kerouriec strand en Kerminihy strand.

Erdeven is niet te overtreffen met zijn watersporten, watersporten, zandjachten, boomklimmen, paardrijden, paintball, minigolf en squash, karten of tennissen. U kunt ook genieten van zeecruises en andere boottochten.

Voor de kleintjes is er het dierenpark, de dierentuin, het prehistorisch park, het aquarium, de vlinderkassen en de zeilstad, die een verblijf vol ontdekkingen mogelijk maken!

 
Camping Morbihan
Beoordelingen van gebruikers
KlantenbeoordelingenGuest Suite
 
Surfen
Weer in erdeven