Sporten en activiteiten

 

Doe mee met de pret en spelletjes in een vriendelijke sfeer.

Kom voor onze welkomstdrankje op zaterdag en ontdek alles wat er te zien en te doen in de omgeving. Als u denkt, dat het geluk aan uw zij is, kom langs op onze bingo en klaverjassen avonden ! Of laat u gaan op onze dans avonden ! U kunt zelfs Jean-Claude op de kartbaan in Ploemel uitdagen.

Zwembad

Elke ochtend in juli en augustus om 09.30 uur kunt u genieten van watergymnastiek in het overdekte zwembad.

Pétanque

In juli en augustus wordt er elke donderdag een jeu de boules toernooi georganiseerd. Doe mee aan een vriendschappelijke wedstrijd met andere kampeerders.

Overdekte speeltuin

De ideale plek om met vrienden plezier te hebben : flipperkast, pool, tafelvoetbal , tafeltennis (vergeet niet om uw batjes te brengen).

Outdoor activiteiten

In de buurt van de camping La Croez Villieu zijn er vele activiteiten voor de hele familie.

  • Fietsen, wandelen en paardrijden
  • Schelpdieren verzamelen en vissen op zee
  • Boomklimparcours, Paintball, Laser-Game, Bowling, Quad
  • Golf, Thalasso, aquatisch centrum
  • Watersportcentrum : strandzeilen en windsurfen
  • Lokale markten met lokale producten

Activiteiten in de buurt van de camping :

Aan de kust :

Zeilschool erdeven - Zeilschool Etel - Surf en redding Erdeven - PESK anim, vistochten (alle niveaus) - Kitesurf Erdeven - Zef attitud' strandzeilen - Boottochten rond de Golf van Morbihan en de eilanden - Thalassotherapie in Carnac en Quiberon

Binnenland :

Parc Forêt Adrenaline (Boom-klimmen avontuur) - Pretpark Le P’tit Délire - Pont-Scorff Zoo - Branféré dierenpark - Prehistorisch park in Questembert - Prehistorie museum in Carnac - Manege, paard en koets, natuurpaden - Kerhillio minigolf, skatepark - 18-holes golfbaan in Ploemel - Karting in Ploemel - Ria Tennisclub.

> Boek <

Reservering :